Foto: Zohar Ron

SHALOSH (ISR) - Inställt

Denna instrumentala pianotrio från Israel, vars bandband betyder just ”tre” på hebreiska, tillhör en ny generations jazzgrupper som hämtar sina influenser från en mängd olika genrer och inte låter sig begränsas av traditionella definitioner. De är fans av Brahms, Nirvana och The Bad Plus och musiken de skapar är både djärv, akustisk och progressiv på en och samma gång. Den överskrider stilistiska gränser och trotsar jazzens ramar, och är fortfarande lika tillgänglig som sofistikerad.

Med sin klassiska jazztriosättning av piano, bas och trummor, och medlemmarnas rötter i jazz och improviserad musik, väver trion sin egen väg och lyckas på ett spännande sätt skapa en unik och fascinerande syntes där inslag av rock och dansant electro möter känsligheten och strukturen hos skolade jazzmusiker, klassisk musik, Afrikanskt och klanger från Mellanöstern. Deras musik stiger i intensitet och spänning, med en underliggande känsla av ett vilt hav, som också kan bedarra och växa i sin egen kontemplativa skönhet. Shaloshs musik speglar en bild av deras hemstad Tel Aviv och dess urbana miljö, en färgstark, tolerant och impulsiv plats som utforskar gränser, hyllar arrogans men som också lugnas av havets vågor.

Under sina fem år som tillsammans har trion släppt tre album, varav det senaste, ”Onwards and upwards”, släpptes i maj 2019 på den prestigefyllda tyska etiketten ACT. Albumet var ett stort steg uppåt för bandets karriär, som deras första studioalbum på en stor etikett. Skivan har hyllats av press över hela världen och mottagit fina recensioner i bland annat The Times, The Guardian, Rolling Stones, Downbeat och otaliga andra.

Shalosh har genomfört över 350 internationella konserter på några av världens mest prestigefyllda scener bland annat i Japan, Korea och i hela Europa, inklusive show på Ronnie Scotts, Duc Des Lombards, Moods, Unterfahrt, Palatia Jazz festival, Njut av Jazzfestival, La Cote D'opal, Jarasum Jazz Festival, Salzburg Jazz Festival, XJazz festival, Jazz n Klezmer, Alfa Jazz festival m. fl.

Gruppen är i färd med att släppa sitt fjärde album, som vi kommer få ta del av under denna konsert.

På scen:
Gadi Stern – klaviatur
David Michaeli – kontrabas
Matan Assayag – trummor

Videos:
https://youtu.be/tLZR2rkuhIw
https://youtu.be/f9GooQa_348
https://www.youtube.com/watch?v=Yg-nWGiVmdk
https://www.youtube.com/watch?v=0HSnUAb6Zyw

Länkar:
https://www.shalosh.net
https://www.facebook.com/shalosh.3
https://open.spotify.com/artist/519anAuR84lP1B6ykrGSNX

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekommenderar Möllans Osts Tapastallrik För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.