• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.mixmusik.com

Scott och Johanna Hongell-Darsee - vandrande ballader

Scott och Johanna Hongell-Darsees vandringar har fört dem från Finland respektive USA – genom Europa, Skandinavien, Indien och Amerika. På vägen har de plockat upp sånger och berättelser som de framför med ord, dans, mim, sång och egna arrangemang. De medeltida balladerna och runosångerna har trollbundit publiken i hela USA.

Scott och Johanna är numera bosatta i New Mexico, och turnerar regelbundet på hela kontinenten. Musikföreställningarna med traditionella ballader och berättelserna om hur sångerna färdats över kontinenter och genom århundraden, har beskrivits som inspirerande och förtrollande. Duon har gett ut tre album som har nominerats för två New Mexico Music Awards.

Johanna Hongell-Darsee är en skicklig berättare, med bakgrund i indisk dans och använder sig av både mim och rörelse. Med sin vackra röst framkallar hon väsen från djupet av mänsklighetens kollektiva minne och bjuder in dig till samvaro med förfäderna för en stund. Scott Hongell-Darsees stämningsfulla gitarrspel omfamnar oss och den magiska stämningen förstärks. Kom och slå dig ned runt lägerelden!

https://www.hongelldarsee.com

 • Kommentar : På scen 19.00
  Plats : Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2, Folkets Park, Malmö
  Datum : fredag 8 maj
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 160 kr
  • Student: 110 kr
  • Medlem Mix Musik: 110 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.