• Kategori:
  • Hemsida: Http://www.palladium.nu

Scandinavian Jazz Orchestra möter Isabella Lundgren

Scandinavian Jazz Orchestra ger nu sin första konsert i samarbete med Fredbergs Orkester. Den fasta kärnan i det nya storbandet är 13 av skandinaviens mest eftertraktade musiker och solister.

Ensemblen debuterar med projektet “Historier som ingen hört” som tar avstamp i historier skrivna av bland annat Babben Larsson och Kalle Lind. Programmet består av purfärsk musik skriven till Fredbergs orkester av bandets pianist Jesse Emmoth, och arrangerad för just den här konstellationen av Kathrine Windfeldt, Cecilia Persson, Mats Hålling och Claus Sörensen.

Till det här projektet har gruppen bjudit in en av Sveriges mest älskade vokalister - Isabella Lundgren. Hon är en av Sveriges mest eftertraktade jazzsångerskor med priser som Jazzkatten och Gyllene Skivan i bagaget. Sedan skivdebuten 2012 har hon varit ett återkommande namn på jazzklubbar runt om i världen.

Vokalister: Isabella Lundgren, Emil Fredberg
Trumpeter: Mårten Lundgren, Elin Andersson, Jocke Wickström, Maria Shaik
Saxofoner: Julia Strzalek, Karolina Almgren, Linus Lindblom, Emma Josefsson, Fredrik Lindborg
Tromboner: Karin Hammar, Ebba Åsman, Agnes Darelid, Rasmus Holm
Piano: Jesse Emmoth
Gitarr: Charlotta Andersson
Bas: Gabriel Waite
Trummor: Elias Jakobsson

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.