• Speltid: 30 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Samlaren

Samlaren har fått en inbjudan att framföra "livets ljud" på en konsert. Men hur låter det egentligen? Med sin plinkeplonkapparat spelar Samlaren in så många ljud som det bara går. Prasslande påsar och skramlande nycklar. Allt kan bli ljud! Men när Samlaren sen lyssnar på ljuden av inspelningen låter det inte alls spännande. Det är ju inte alls lika vackert, sorgligt, tråkigt och underbart som livet är. Konserten närmar sig... Kanske kan publiken hjälpa till...

Samlaren är ett interaktivt scenkonstverk som bygger på "live looping-teknik" där olika ljud kan spelas in och blandas med varandra för att skapa nya ljudvärldar. Här bjuds publiken in för att delta i den kreativa processen och tillsammans med Samlaren skapar vi något helt nytt och oförutsägbart. Kom och hjälp Samlaren att samla på ljud ni också!

Medverkande, musik och kostym: Jenny Nilsson
Idé, text och regi: Vanja Hamidi Isacson Rörelseinstruktör: Liza Fry

För ålder: 3-7 år
Längd: 30 min


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.