• Kategori:
  • Hemsida: http://www.jazzimalmo.com

SaliBambra - Releasekonsert

Releasefest och picknickkonsert på Victoriateatern för jazzseptettens andra skiva "Sånt som händer när vi lever", en oretuscherad skildring av att vara människa. Det bjuds på originalkompositioner med text på svenska. Därtill ges ytterligare en dimension till konsertupplevelsen genom Oof Werngrens porträtteringar av verken som projiceras på backdrop.

SaliBambra består av Mirjam Ekespong, Jenny Nilsson - vokal, Rasmus Nyvall, Nana Pi Aabo Larsen - saxofoner, Cristoffer Csanady Lindblom - bas, Jimmie Emmoth - trummor, John Venkiah - piano och bildades i Malmö 2010.

“Sånt som händer när vi lever” är en unik musikalisk gestaltning av livet- skapad med kärlek till lite av det som ryms däri av både glädje och sorg. Musiken, orden och känslorna som bildar helheten berör det till synes pretentiösa ämnet på ett mänskligt sätt och presenteras med förhoppningen att slå an en sträng hos lyssnaren om både dennes historia och framtid. Den oretuscherade skildringen av att vara människa är allmängiltig och relevant på alla sätt och lyssnaren får under hela sviten följa dynamiken som både förstärker och avdramatiserar de ämnen som berörs.

All musik är originalkompositioner skrivna och arrangerade av samtliga medlemmar i bandet och med text på svenska.

Dörrar 19.00, på scen 19.30.

Entré: 170 kr inkl.garderobsavgift
Medlem Jazz i Malmö: 120 kr inkl.garderobsavgift.
Biljetter i entrén konsertkvällen eller förköp via Kulturcentralen.

Victoriateatern är det alltid picknick som gäller, så packa korgen!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.