Fotograf: Jenny Brandt Grönberg
  • Speltid: 45 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu
  • Artist / Medverkande: Karin Holmström och Sanna Persson Halapi

Rymdrytmik med Karin och Pax

Karin är en rymdintresserad rytmikprofessor som har kommit för att sjunga, spela och rymdrytmika med barnen. Hon har hittat en märklig manick – X5260 – som måste ha trillat ner från rymden!
PAX, en muffinsälskande rymdvarelse från planeten Ypsagon, har kommit till Jorden för att leta efter en viktig del till sitt rymdskepp. När Karin ska hämta X5260:n dyker plötsligt PAX upp!

Det visar sig att det är just den manicken som Pax är på jakt efter!

I mötet mellan Karin och Pax uppstår en del kluriga frågor som de tillsammans med barnen får hjälp att hitta svar på:
Hur ska de kunna prata med varandra? Vad är en bokstav? Hur smakar klarinett? Kan musik vara ett språk? Finns det dans på Ypsagon?

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Platserna säljs onumrerat för att avstånd mellan sällskap ska kunna hållas. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer något fler platser att släppas upp.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.