• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

REBECKA TÖRNQVIST

Sångerskan Rebecka Törnqvist tillsammans med musikerna Johan Lindström, Per Texas Johansson, Margareta Bengtson och Konrad Agnas är fem musiker som under de senaste åren – både på skiva och konsert – finslipat sitt samarbete till musik med stor tydlighet och frihet.

"Musikalisk magi" (SVD)
"omtumlande och stämningsfull konsert" (UNT)
"melankoliskt och laddat" (GP)

Rebecka Törnqvist slog igenom i början av 90-talet med hits som "Good Thing" och har också varit en del av gruppen Gloria. Ända sedan debuten 1993 har Rebecka lagt enorm vikt på att hitta det unika uttrycket. Hon är en enastående låtskrivarbegåvning som rört sig ifrån debutalbumets jazz till senare alstrens lågmält avskalade och säregna pop.

Rebecka Törnqvists senaste skiva ”Home Secretary” blev hyllad i pressen och bland annat oskriven som hennes bästa hittills

Konserten presenteras i samarbete med Kulturbolaget

Picknickföreställning

Pris:
Salong 450:-
Balkong 410:-
Salong Student/Pensionär 410:-
Balkong Student/Pensionär 370:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.