• Kategori:
  • Hemsida: https://www.pegasus-family.com
  • Artist / Medverkande: Staffan Björklunds Teater

PEGASUS FAMILY 2020 ONLINE

VÄLKOMNA TILL EN TRYGG DOCKTEATERFESTIVAL
2-7 JULI
HEMMA HOS ER
OCH I PEGASUS TRÄDGÅRD I HÖG

Se korta pjäser hemma
Tillverka dockor
Skapa en Dockfilm och dela den
Upplev kultur och ekologi från och på en naturskön plats mitt i tätortsnära halvvild natur

Se först några korta roliga föreställningsvideor med dockor av naturmaterial tillsammans I ert trygga hem.

Se också ett par korta Trädgårdsvideor om vad ni familjevis kan uppleva i klimartsmarta Pegasus Trädgård.

Ta sedan en heldagsutflykt med naturupplevelser kryddade med kulturella upplevelser i Pegasus Trädgård och dess omgivningar!

Cykla, Paddla, Bussa, Bila, Vandra hit!

Hämta en Workshop-påse med naturmaterial som vuxit i trädgården.

Passa på att leka, picknicka och uppleva Europas enda Ekologiska Teaterträdgårds fantasifulla klimatsmarta odlingar tillsammans, här är gott om plats.

För Entrén 50 kr får man en Workshop-påse med naturmaterial från trädgården att tillverka dockor av, samt tillgång till lekredskap som käpphästar och styltor, samt visning av smarta ekologiska finesser i trädgårdens odlingar när man hämtar sina påsar.

Man kan hämta Workshop-påsar kl 10:00 - 18:00 varje Festivaldag.
Kl 13:00-15:00 finns vi på plats med lekredskap och visningar och hjälp med docktillverkning om ni väljer att tillverka era dockor i trädgården.

Cykla, Paddla, Bussa, Bila, Vandra hem igen.

Tillverka Trä- och Rotfruktsdockor tillsammans i trygga hemmet med innehållet i Workshop-påsarna ni hämtat, samtidigt som ni ser en kort video med professionella tips om hur ni kan göra.

Lek med era nya dockor och spela in en liten film med dem! Med telefon, padda, dator.

Sänd filmen till oss så redigerar vi den professionellt och publicerar den på Youtube för delning med släkt och vänner. Ni får också ett Film-Diplom att dela med tjocka släkten!

Följ med i allt under Pegasus Family 2020! Upplev livefestivalkänslan hemifrån!

Se korta dagliga FB-livesändningar från Pegasus Trädgård, där vi arrangerat Pegasus Family med en rad professionella internationella dockteatergrupper de senaste fem åren.

Se korta videohälsningar från de internationella dockteatergrupper ni kan uppleva och skapa tillsammans med på Pegasus Family 2021.

Hög med Teaterverkstaden i Hög och Pegasus Trädgård är enda platsen i vår Region där Professionell Interaktiv Internationell Dockteaterkonst presenteras regelbundet.

Under Pegasus Family 2020 får du säkra och roliga upplevelser från och i Pegasus Trädgård, anpassade med respekt för denna sommars restriktioner och rekommendationer.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.