• Kategori:
  • Hemsida: http://www.co-bar.se

Pastell #4: Familjen & Printer (DK) LIVE!

Malmös liveklubb fortsätter att bjuda in nya och gamla hjältar som utför levande popkultur rakt framför ögonen på besökarna på Jerikos scen. Hittills har artister som Lykke Li, Apparat, SoKo, Boat Club, PSL, Andreas Tilliander och The Glass tagit emot publikens jubel. Nu är det dags för årets julfest!

Familjen:
Det har varit ett vildt år för Familjen. Ända sedan vi kickade av släppet av hans debutalbum ”Det snurrar i min skalle” på releasefesten på Jeriko i Mars har saker bara hänt av sig själv. Rex the Dog hörde av sig tidigt och ville ha skivor att spela, Stephen Merchant (The Office) hörde av sig och ville spela honom i BBC, videon till ”Det snurrar i min skalle” har visats över 145 398 ggr på YouTube och Familjen har turnérat konstant. Innan han åker ut på en 30 spelningar lång turné med kent och kapar åt sig en Grammis kommer han tillbaka till Jeriko för en uppvisning i mikrofonsladdsteknik och manchester-övningar. 2008 börjar med ett nytt singelsläpp och sedan blickar Familjen bara framåt. Det är dags att festa ut 2007 med Malmös största fest. 2008 trycker på. Kom säger dom!!!!!!

Printer:
Printer är Familjens lågmäldare lillebrorsskara av 4 danskar. Med ömma popmelodier i en dansant elektronisk atmosfär skapar de lika mycket eurofori som eftertanke. Printer släppte 2007 en omtalad EP och i början av 2008 kommer albumet ”Can You Take More?”. Den oinitierade kan dra paralleller till Junior Boys eller Hot Chip men där finns något så personligt i det, att vid första tonen blir jämförelser onödiga. Det är också glädjande att Printer inte nöjer sig med att stå med blå uppsyn bakom sina datorer, det skulle de kunna göra, istället hänger de på sig el-bas och plockar fram keyboards och levererar ett svettigt framträdande som lämnar dina ben i luften, svävande ut över Vesterbro.

Vart: Jeriko, Spångatan 38, Malmö
När: 22.00-03.00
Ålder: 20 år

Mer info: www.co-bar.se & www.klubbpastell.se

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.