• Speltid: 45 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://passingspace.tumblr.com/

Passing Space

Passing Space är en föreställning som genomförs på 4 olika platser runt om i Skåne. Platser som vanligtvis inte används för konstuttryck, en skog, en industrilokal och en gammal kvarn. Var plats med sin egen karaktär och historia ger varje föreställning dess unika uttryck.

Ett utforskande i nuet. En plats återuppstår i en ny form genom att en dansare, en ljusdesigner, en ljudkonstnär och en manipulatör undersöker vilka delar som de tycker är intressanta att lyfta fram av rummets karaktär. En strävan att hitta de sinnliga uttryck som rummet besitter och förstärka dem. En poetisk resa till en suggestiv värld.

Premiären ägde rum i den fantastiska hangarhallen på Gylleboverket, Österlen, den 25 augusti 2018.
Med en slutsåld premiär vandrade föreställningen vidare till Fulltofta Naturcentrum med en fantastisk upplevelse av rummet ute i naturen och vidare till den gamla kvarnen i Höör med dess historia.

Nu gör Passing Space den fjärde och sista tolkningen av olika rum i denna serie. I Malmö får vi se graffitihallens fantastiska verk tolkas ur ett annorlunda perspektiv genom ljud, ljus och dans.

18.30 öppnar vi dörrarna med servering av fika.
Föreställningen varar ca 45 minuter.
I graffitihallen finns ej tillgång till WC

Medverkande:
Ingrid Rosborg, dans/koreografi
Ilkka Häikiö, ljus/scenografi
Jonas Åkesson, ljud/komposition
Chiara Pellizzer, kostym/scenografi

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.