• Speltid: 53 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

Panflutes & Paperworks - Ingrid Berger Myhre och Lasse Passage

”Panflutes & Paperworks” är en duett med två säregna konstnärer från var sin konstform och en lek med olika sätt att koppla samman dans med musik.

Vad betyder det egentligen ”att göra dans till musik” eller ”att göra musik till dans”?

Berger Myhre och Passage undersöker på ett opretentiöst sätt förhållandet mellan musik och dans. Med utgångspunkt i partitur lägger de fokus på struktur och metod före talang och förmåga. Titeln syftar på kontrasten mellan det våta och det torra; det innerliga och det strukturella, det lekfulla och det byråkratiska. Spänningen mellan dessa tillstånd speglar den välkända relationen mellan koreograf och kompositör och deras upprepade konversationer.
Med verktyg från båda sidor uppfinner Berger Myhre och Passage nya sammanträffanden som ändrar spelreglerna. Utvald till Aerowaves Twenty20 artists.

Under höstens visningar på Dansstationen kommer vi att ha en sittning anpassad till COVID-19. Vi har för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och har en placering med rekommenderad fri yta per person.
Vi kommer att ha numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.