• Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com

Oslipat presenterar Hymen Manoeuvre

Oslipat presenterar stolt Evelyn Moks föreställning Hymen Manoeuvre.

Evelyn Mok gör avslappnad humor där skammen och det socialt obekväma ofta får fokus. Evelyn når djupare än den cringehumor man oftast ser, och ger publiken chans till både igenkänning och förståelse.
Evelyn Mok kommer från Göteborg men är mestadels verksam som komiker i Storbritannien. Hymen Manoeuvre hade sin premiär på Fringe-festivalen i Edinburgh i år, och där hyllades den för sina brutalt uppriktiga egenskaper. Hymen Manoeuvre tar sin avstamp i de skuldkänslor som första generationens invandrare kan känna, och om att vara oskuld i vuxen ålder. Och hur man blir av med den skiten.

Emma Knyckare är komikern som levererar sina skämt som hon beställer en kaffe på Pressbyrån. Dvs utan åthävor, men så effektivt att hon får publiken (eller den i Pressbyrån) precis dit hon vill. Har hörts i otaliga radioprogram och driver också Humorkollo som utbildar tjejer i komedins ädla konst.

Tobias Erehed guidar publiken i absurda vardagsscenarion på sävlig norrländska. Det är de små uttryckens komik. Understatements och oväntade vändningar.

Konferencier: Marcus Johansson

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid!
Insläpp 19.00


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.