• Speltid: 90 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com

OSLIPAT MED MAGNUS BETNÉR M FL

Magnus Betnér har länge varit Sveriges mest produktiva komiker. Med skärpa och lika delar hård energi och bakåtlutad smartness skämtar han om allt från rasism och könsroller till rent trams. Magnus har fler priser än han kan bära och ingen plockar upp aktuella ämnen som han. Han är bäst när det gäller (alltid).

Elvira Lander - Hon kom som ett yrväder med humor från Västerbotten. I Umeå har hon varit med att bygga upp en av de mest bärkraftiga standupscenerna i landet. Elvira har både scenisk närvaro och spontanitet som få andra.

Viktor Carlsson är en lovande Stockholmskomiker som även skrivit manus till Robins i SVT. Som ståuppkomiker är han klurig, vass och väldigt likeable.

Konferencier: Marcus Johansson

Vi säljer mycket färre biljetter den här säsongen. Detta för att vi ska kunna hålla regeringens riktlinjer om säkra avstånd i lokalen under coronapandemin. Vid tecken på sjukdom stannar man hemma förstås. Observera att Oslipat har andra föreställningstider nu!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.