• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Jesper Rönndahl, Josefin Johansson m fl

Oslipat med Jesper Rönndahl och Josefin Johansson

Ännu en Oslipatkväll som nästan är lite för bra.

Jesper Rönndahl.
Har vunnit På Spåret maximalt antal gånger och får nu inte längre vara med där på grund av utklassningsfaktorn. Jesper har de senaste åren gått från radioprofil älskad av högskolestudenter till hushållsnamn gillad av Svenska folket. Med sina soloshower har han nått stor publik och belönades välförtjänt med priset som Årets manliga komiker på förra årets Standupgala. Kom till Babel och se varför.

Josefin Johansson.
Rödblossande, charmig och väldigt kul. Var i år nominerad till Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan. Josefin har en förmåga att nå fram till sista raden i vilken salong som helst. Startade karriären i Pang Prego i P3.

Armann Hreinsson är känd i vissa kretsar som skabrös rappare men har snabbt tagit standup-Sverige med storm. Med ett barns nyfikenhet på livet pillar han glatt bort sårskorporna på våra gemensamma erfarenheter.

Erik Börén jobbar på dagis och är societetslejon. Som komiker har han alltid verkat inom den självbiografiska genren och bjussat på sina tillkortakommanden och förtret.

Konferencier: Marcus Johansson

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid! Insläpp 19.00

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.