• Speltid: 120 min totalt med paus
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.oslipat.com

Oslipat med Anton Magnusson och Simon Svensson

Säsongsavslutning för Oslipat på Babel med Anton Magnusson, Simon Svensson, Julia Roos och Felicia Jackson

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs i podden ”Specialisterna” och har precis rosat Sverige med föreställningen ”Uppvigling och förledande av ungdom”.

Simon Svensson har länge varit en skarp satiriker, men de senaste åren har han nått nya höjder. Han har en humorhjärna som definierar verkligheten på ett sätt som får oss att se den med nya ögon. Alltid roligt och energifyllt. En del av Della-imperiet med fler poddar än du kan räkna till.

Julia Roos har snabbt seglat upp som en av de allra mest lovande nya komikerna i Malmöregionen. Gång på gång gör hon succé med sin smarta och bitska humor.

Felicia Jackson är en naturkraft som man bara älskar att se på scenen. En medvetandeström som brakar rätt in i din själ och får dig att skratta åt henne, dig själv och livet.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid för bra platser!

Insläpp 19:00

 • Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : onsdag 11 maj
  Tid : 20:00 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Entré: 195 kr
  • Studerande: 150 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.