• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com/
  • Artist / Medverkande: Anton Magnusson, Albin Olsson, fler komiker tillkommer

Oslipat med Anton Magnusson, Albin Olsson m fl

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs både i deras podd och i podden Inomhus.

Albin Olsson är också medlem i Specialisterna. Han är en komiker som ständigt balanserar på gränsen för vad som är olämpligt och ännu värre. Med hjälp av sin västkustska charm får han publiken att skratta åt vad som helst. Senaste åren har han också hörts i Tankesmedjan och gjort succé med sin podcast Jag vill vara Håkan där han gör nya låtar i samma anda som Håkan Hellström när han var som bäst.

Marcus Andersson gör finurlig standup av prima kvalitet. Han pratar om lika delar jämmer som om elände, men han gör det med en skön skellefteådialekt som ändå ger publiken en bekväm känsla av godmodighet.

Eva Solér använder sin melodiska skånska till att skapa drastisk humor utan skyddsnät

Insläpp 19:00

Obligatorisk garderobsavgift 25 kr betalas på plats.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.