• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Obaider Band – Flamenco Fusion – examenskonsert Baider Burman

Baider Burman är en svensk-palestinsk flamencogitarrist som nu gör sin examenskonsert på Musikhögskolan i Malmö. Konserten gör han med sitt Obaider band som etablerades 2010 av honom och flamencogitarristen Obai Al-Bitar. Bandet har spelat på olika festivaler i Jordanien, Palestina, Spanien och arbetat med musiker från hela världen.

Konserten, som speglar den arabiska flamencon, handlar också om de arabiska dikter som har skrivits i Andalusien för hundratals år sedan, blandats med flamencomusik, utvecklats genom århundraden och berikats av olika kulturer. Musiken är både traditionell och nyskriven och musikerna från Palestina, Jordanien, Spanien och Sverige.

Medverkande:
Baider Burman, gitarr
Obai Al-Bitar, gitarr
Rasheed Al Hassan, flöjt
Alvaro Ilanos Sanchez, kontrabas
Manuel Arango, slagverk
Yahia Najem, sång
Alexandra Shabo, sång
Isa Jurado, sång
Veronica Garcia Reverte, dans.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning. Om ni är ett sällskap på tre eller flera personer som vill sitta tillsammans, kontakta Kulturcentralen per telefon för biljettbokning.

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.