• Speltid: 90 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://grandcircushotel.com

Nya friska Tage

Kalle Lind och Mimi Terris med jazztrio gjorde i våras succé på Blå båten med sitt Tage Danielsson-program.

Nu kommer de tillbaka till Grand Circus Hotel, efter en mindre turné runt landet. Bered er på en tillbakalutad, svängig, poetisk, nostalgisk, uppdaterad, aktuell, tänkvärd och larvig stund ihop med Hasseåtages sånger, Kalle Linds reflektioner och Mimi Terris röst.

Vi säljer paket med biljetter för två personer, samt övernattning i en cirkusvagn. Tag chansen att minisemestra i en skön kombo av cirkusstämning och hasseotagesånger

Info:
Konserten är i ett cirkustält på Malmös bästa cirkushotell. Där finns också en foodtruck som säljer mat och dryck. Speciella åtgärder tas för att hålla fysisk distans. T ex är antalet biljetter begränsat till 50 st, och publiken är sittande vid bord med 2 m mellanrum. Välkomna till en säker konsert i en fantastisk miljö! Tältet och foodtrucken öppnar kl 18 för den som vill komma innan.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.