NORDMAN

Nordman med stora hits som ”Förlist”, ”Vandraren” och ”Be mig”, hördes Håkan Hemlins skrovliga stämma över hela landet under nittiotalet. På kort tid sålde duon Nordman över en miljon skivor och singeln Vandraren tillsammans med flera efterföljande hits spelas än i dag på radio. Efter år av utsålda turnéer, platinaskivor och medverkan i Melodifestivalen är nu Nordman åter i rampljuset. Hösten 2022 möter de svenska folket i succéprogrammet Så Mycket Bättre.

NORDMAN
Slog igenom 1994 med låtarna ”Förlist” och Vandraren, som följdes upp med hiten ”Be mig” 1995 Guld och platina-singlar tillsammans med Svensktoppen-ettor haglar över duon Deltog i Melodifestivalen 2005 med ”Ödet var min väg” som gick direkt till final I Melodifestivalen 2008 krossade de allt motstånd i andra chansen med ”I lågornas sken” och tog sig vidare till finalen, för att landa på en 6:e plats 2019 firade duon 25 år med nytt album och två jubileumskonserter 2022 är Nordman aktuella i Så Mycket Bättre och svenska folket ska få lära Mats Wester och Håkan Hemlin bättre och ta del av deras låtskatt.

Åldersgräns: 13 år i målsmans sällskap

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : lördag 22 april
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 560 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att spara en bokning för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.