• Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu
  • Artist / Medverkande: Cie Massala

Näss - Cie Massala

Näss har fötts ur kontrasten mellan en framåtskridande modernitet och hårt fastlåsta traditioner i det marockanska samhället. Fouad Boussouf, koreograf, dansare och grundaren till Cie Massala låter motpolerna samspela.

Med en fot i Marocko och den andra i Paris-förorten Val-de-Marne lånar kompaniet uttryck från stilar som hiphop, samtida dans och nycirkus. Marockanska folkdanser har också fått inspirera. Allt från krigsdanserna taskiouine och reggada med sina rytmiska trumslag till ahidous, en mer festlig dans med tamburin och kollektiva handslag. Resultatet är en fusion av de sju dansarnas energier och kroppar. Med hög teknisk skicklighet låter de oss se kraften och konflikten i att komma samman.

Turnerar med Dansnät Sverige.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.