Illustration av Pija Lindenbaum
 • Speltid: 40 min
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Artist / Medverkande: Teater 23 - Josefin Larsson & Ann Katrin Andréasson, plus teknikern Anna Nässlander/Måns Ekander

När Åkes mamma glömde bort

Åkes mamma heter Berit och varje morgon är hon stressad. Frukosten ska ätas snabbt, O’boyen ska svepas och trots att Åke är jättetrött måste han hela tiden skynda så att mamma hinner till jobbet.

Men en morgon är det något som har hänt. Åkes mamma har fått stora spetsiga tänder, en lång svans - och är det eld som kommer ur näsan på henne när hon blir arg? Åke förstår att han måste ta hand om mamma och gå med henne till läkaren. Men det blir inte så lätt när hon bara vill gå på zoo och skrämma barn på lekplatsen!

När Åkes mamma glömde bort är en föreställning fritt baserad på Pija Lindenbaums älskade bilderbok med samma namn. En berättelse om hur barnet upplever den vuxnes stressade vardag, och om vad som händer när rollerna blir ombytta och barnet plötsligt behöver ta hand om sin förälder. Det hela berättat på ett lekfullt och humoristiskt vis, med många medryckande sångnummer!

Teater 23 - Josefin Larsson & Ann Katrin Andréasson, plus teknikern Anna Nässlander/Måns Ekander

Rekommenderad ålder: 3-6 år

 • Plats : Vellinge konserthus, Norrevångsgatan 1, Vellinge
  Datum : lördag 21 oktober
  Tid : 13:00
  Priser :
  • Entré: 40 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att spara en bokning för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.