• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Michael Saxell & Jalle Lorensson

Jalle var med och bildade ett av Sveriges populäraste rockband någonsin - Wilmer X. Han har spelat land och rike runt, legat på alla möjliga listor, t ex högst upp på USA-listan som solist med Roxette.

Michael har skrivit text och musik till "Om Himlen Och Österlen", som spelats in av bl a Lill Lindfors, Jan Malmsjö, Lasse Stefanz och Östen Warnerbring. 250 av hans sånger finns på skiva med andra artister. Han har haft låtar på hitlistor i bl a USA, Canada, Italien, Litauen och är aktuell som ende icke-amerikan/engelskman på Procol Harum legendaren Keith Reids CD, som nyligen släpptes i USA.

Njut av en oförglömlig konsert med hemmagjort material - visa, blues, givetvis klassikerna "Om himlen och Österlen" och "När En Flicka Talar Skånska" och helt nya sånger som snart blir evergreens.

Bandet består av musiker som spelat med Mikael Wiehe, Tingsek, Timbuktu etc: Johan Valentin(bas), Thomas Holst(gitarr) och Sam Anthonsson(trummor).

"Musik som sprider väldigt goda, varmt mänskliga vibrationer, framburna av självklara melodier och inflätade i texter som inte räds för att lyfta på mörka stenar i själen, men sällan tappar tron på livet. Jalle Lorensson, som i Michael Saxells sällskap inte kan annat än spela bättre än någonsin. Som nyfödd faktiskt, med en sinnlighet och närvaro som ibland har tvingats stå tillbaka för det furiösa larmet i Wilmer X. Det är ett möte lika naturligt som överraskande." Lennart Persson, Årets bästa skivor - Rootsy.nu

http://www.cobblestonemusic.se/Saxell_Lorensson.html

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.