• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Melissa Horn

Den 30 april släppte Melissa Horn sitt debutalbum ”Långa Nätter”, som nu sålts i imponerande 7.000 ex.

Att skriva på svenska har varit en självklarhet från det att hon fick en gitarr i konfirmationspresent och började komponera. Kanske kommer en del av inspirationen från mamman och jazzsångerskan Maritza Horn.

- Jag samlar på mig rader, som små dagboksanteckningar, och de hör ofta ihop med en ljudslinga. Språket är viktigt, jag vill att varje rad ska ha en betydelse som reflekterar enkelhet och ärlighet precis som musiken.

Titellåten ”Långa Nätter” har spelats flitigt på radion och under sommaren gjorde Melissa ett fåtal festivalspelningar som blev väldigt uppskattade.

Nu är det dags för nästa singel från plattan som blir en duett med Lars Winnerbäck och släpps den 8 oktober. I slutet av inspelningsperioden skrev Melissa duetten ”Som jag hade dig förut” – en låt som kändes för stark för att lämna utanför albumet trots att det var i slutskedet av produktionen. Låten presenterades för en duettpartner som svarade ja direkt. Det var Lars Winnerbäck.

– Lars Winnerbäck är den svenska artist som jag lyssnat mest på under alla år. Han är en otrolig textförfattare och artist och det känns nästan lite overkligt att han ville gästspela på min skiva. Hans idéer och engagemang gjorde att låten verkligen hittade hem.

Nu är det dags att åka ut på en höstturné. Konserterna kommer att göras akustiskt med Melissa själv på sång och gitarr och Jens Frithiof på gitarr

Insläpp kl.19.00
På scen kl.19.30
Picknick

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.