• Speltid: 90 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.jojoja.net

Malmö Ungdomars Internationella Kort Film Festival / MUKFF 2016

Jo.Jo.Ja arrangerar Malmö ungdomars kortfilmsfestival (MUKFF) erbjuder ungdomarna i Malmö en unik och spännande möjlighet att lära sig filmhantverket och få insyn i alla delar av filmarbetet. Slutproduktion visas för allmänheten under Kortfilmsfestivalen i november.

Hela projekt möjliggör individuellt och i grupp, bättre kännedom om varandra genom kultur och utvecklas som person i skapandet.
Genom hela processen ger vi ungdomarna bästa möjliga förutsättning till kreativt arbete tack vore personlig ledning och återkoppling.

Projektet är tidsbegränsat och MUKFF är ett viktigt mål för alla inblandade. Det kreativa, det lustfulla och det sociala samspelet i arbetet frammanar positiv energi, öppnar nya perspektiv i vardagen och skapar nya utsikter för framtiden för alla inblandade.

Som en nyanländ ung kille sa: "Språk och kultur är viktig men att förmedla känslor genom film är också jätte coolt och viktig!"

Genom MUKFF vill vi att Malmöungdomar – från alla bostadsområden, oavsett etnisk bakgrund eller tillhörighet och med vilket modersmål som helst– ska få en chans att utvecklas och visa upp sin kreativitet.

Kom och ta en titt på vad Malmö ungdomar har för berättelser att dela med er. Det visas bara i MUKFF 2016 på Panora/Folketsbio – 24 – 28 November.
Alla dessa filmer produceras av företaget Modern Art Production (MAP) AB i Malmö.

MUKFF är i samarbetar med olika skolor i Malmö, Ung i Sommar Malmö/ Praktikprojekt - ungdomar från 13 – 16 år/ Praktik vid event och ABF är bland de stora samarbetspartner...
Med Stöd av Malmö Kulturstöd

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.