• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.mack.se

MACK 2/4 Marika Carlsson & humorföreställningen - Tyst i klassen!

Standup på Moriskan

Marika Carlsson
Marika Carlsson är kvinnan som skojat sig in i det svenska folkhemmet, från scener runt om i landet, via tv-sofforna där man fått se henne utför uppdrag i SVT:s “Bäst i test”, bli grillad i “Parlamentet” och som programledare för “Melodifestivalen”. Marika har utsetts till Årets kvinnliga komiker både 2006 och 2012 vid Svenska stand-up galan, utmärkelser vi gott kan förstå att hon fått!

“Tyst i klassen!” - en humorshow!
En liten specialare så här på MACKs 20-åriga jubileumsår är att denna kvällen körs ena akten som en humorshow! “Tyst i klassen!” hade premiär på Lund Comedy Festival i höstas och nu kommer den till MACK. Men vad handlar den om? Frågan är snarare: är dagens ungdom körd? Troligen, men missa inte chansen att skratta åt det på vägen! Välkomna till öppet föräldramöte i den svenska skolan! Vi får en guidad tur bland overhead-apparater, kvarsittning, nervösa sammanbrott och kast med liten boll - allt under ledning av komiker med fötter i skolväsendet och en humoristisk syn på den stundande undergången: dagens elever!

Medverkande: Henke Håkansson, Joel Andersson, Tomas Kaminski och Hanna Voog

Insläpp: 19.30
Föreställningen börjar 20.00
OBS! Max 15 biljetter per bokning.

 • Kommentar : För att få rabatterat pris måste du visa upp MACK medlemskort eller Jubileumskort vid entrén
  Plats : Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2, Folkets Park, Malmö
  Datum : torsdag 2 april
  Tid : 20:00 , ( Insläpp 19:30 )
  Priser :
  • Entré: 190 kr
  • Student: 150 kr
  • Medlem i MACK: 150 kr
  • Entré (har MACKs Jubileumskort): 115 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.