Tobias Jacobsson Sandra Westin
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.mack.se

MACK 12/3 Babben Larsson, Tobias Jacobsson & Sandra Westin

Standup på Moriskan

Babben Larsson
Behöver ingen närmare presentation! Känner man inte till Babben så är det hög tid att flytta ut från grottan... Babben har hållit på med standup sedan urminnes tider och håller fortfarande absolut toppklass. På senare tid har man kunnat se henne i succéprogrammet “Bäst i test”. Varmare och roligare humor får man leta efter!

Tobias Jacobsson
Tobias Jacobsson är skådespelaren som efter Teaterhögskolan sadlade om till komiker.
Sedan flera år tillbaka är han en av de regelbundna artisterna på Norra Brunn och uppträder flitigt på landets främsta humorscener. Med sitt träffsäkra språk och sina sylvassa formuleringar är han en komiker att räkna med och som inte lämnar någon oberörd

Sandra Westin
Sedan Sandra Westin började med standup för några år sen har karriären pekat spikrakt uppåt. Hon har hunnit med att uppträda på många stora scener runt om i landet, bland annat anrika Norra Brunn. Från ett hus i Staffanstorp, med jobb, man och tre barn, hittar Sandra en underbar humor i det dagliga familjelivet.

Insläpp: 19.30
Föreställningen börjar 20.00
OBS! Max 15 biljetter per bokning.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.