• Speltid: 60 min
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: https://grandcircushotel.com

Lymland

Lymland är ett band som spelar instrumental musik. Deras ljud definierar inte helt vad man som lyssnare ska känna. Det är vemodigt och hoppfullt på samma gång. Ett spektrum som skapar bilder i huvudet.

Senaste albumet Tonrum, spelades in på 2” band på längsta möjliga hastighet för högsta möjliga svaj. Emil Isaksson, spelade in det på Studio Möllan i Malmö. Med hans burkar och manicker gör skivan skäl för sitt namn. Att lyssna på skivan är som att träda in i ett rum. Ett tonrum. Tonrum släpptes hösten 2019 och är Lymlands fjärde album.

Lymland är Sonja Perander och Jerker Kaj. Med Malmö som utgångsläge har de gjort album och livekonserter på egna premisser sedan 2011. De spelar gitarr, piano, dragspel, orglar och synthar. Ofta är de förstärkta live av andra musiker. På Grand Cirkus Hotel är Lymland förstärkta av Jens Nordin på trumpet.

Info:
Konserten är i ett cirkustält på Malmös bästa cirkushotell. Där finns också en foodtruck som säljer mat och dryck. Speciella åtgärder tas för att hålla fysisk distans. T ex är antalet biljetter begränsat till 50 st, och publiken är sittande vid bord med 2 m mellanrum. Välkomna till en säker konsert i en fantastisk miljö! Tältet och foodtrucken öppnar kl 18 för den som vill komma innan.

 • Plats : Grand Circus Hotel, Södra Bulltoftavägen 51, Malmö
  Datum : lördag 8 augusti
  Tid : 20:00 , ( Tältet öppnar kl.18.00 )
  Priser :
  • Entré: 175 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.