• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://grandcircushotel.com

Lymland och Albin

Lymland är ett band som spelar instrumental musik. Deras ljud definierar inte helt vad man som lyssnare ska känna. Det är vemodigt och hoppfullt på samma gång. Ett spektrum som skapar bilder i huvudet.

Lymland är Sonja Perander och Jerker Kaj. Med Malmö som utgångsläge har de gjort album och livekonserter på egna premisser sedan 2011. De spelar gitarr, piano, dragspel, orglar och synthar. Ofta är de förstärkta live av andra musiker. På Grand Cirkus Hotel är Lymland förstärkta av Jens Nordin på trumpet och Erik Sunding på synth och bandeko.

ALBIN bjuder på instrumental synthmusik. Att lyssna på Albin är att resa i såväl plats som rum. Uppbyggt av arpeggio, melodier och gamla trummaskiner som kan få hela cirkustält sväva iväg skapar Albin Johansson tidlös popmusik. Senaste albumet Passage hyllades av Nils Hansson i DN som ett "underbart stillestånd strax bortom den vanliga världen".
www.albintunes.com

Info:
Konserten är i ett cirkustält på Malmös bästa cirkushotell. Där finns också en foodtruck som säljer mat och dryck. Speciella åtgärder tas för att hålla fysisk distans. T ex är antalet biljetter begränsat till 50 st, och publiken är sittande vid bord med 2 m mellanrum. Välkomna till en säker konsert i en fantastisk miljö! Tältet och foodtrucken öppnar kl 17 för den som vill komma innan.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.