• Kategori:
  • Hemsida: https://babelmalmo.se

LYDMOR (DK)

Förebered er för en hypnotisk cocktail av Lydmors fascinerande, konceptuella electropop och en visuellt utmanande inramning när hon äntligen kommer tillbaka till Babel!

Lydmor är den danska multitalangen som håller på att ta över den internationella electropopscenen. Sedan det ambitiösa albumet ”I Told You I’d Tell Them Our Story” släpptes 2018 har hon turnerat flitigt genom Europa och Asien. Nu är det äntligen dags för den efterlängtade uppföljaren ”Capacity”.

Om ”I Told You I’d Tell Them Our Story” var resultatet av en längre resa till Shanghai är infallsvinkeln på ”Capacity” inte lika klar. Istället för att blicka utåt har Lydmor den här gången vänt sig inåt. I en slags David Lynch-aktig anda ryms flertalet narrativ. Plötsligt blir det svårt att skilja mellan dröm och verklighet, mellan reflektion och fiktion. Och i de ständiga kontrasterna märks den danska producenten, låtskrivaren, sångerskan och artistens sanna storhet.

Live är Lydmor känd för att alltid leverera en hypnotisk cocktail av hennes fascinerande, konceptuella electropop och en visuellt utmanande inramning. Något som har knockat publiken på allt från skumma klubbar i Hong Kong och Berlin till stora festivaler som Roskilde, Tinderbox och Northside.

VAD: Lydmor (DK) LIVE
NÄR: Torsdag 25 november, 2021, 19:30, på scen 20:30.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Lydmor

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.