Lucibela – den gyllene rösten från Kap Verde - Framflyttad till 6 april 2022

Lucibela jämförs ofta med den legendariska sångerska Cesária Évora, med rätta. Ända sedan Évoras död, 2011 har världen väntat på en på att en kapverdisk sångerska med samma känslomässiga kraft och sublima undertoner i rösten som hon hade.

Lucibela kan vara den sångerskan. Hennes röst är magnifik, tonerna flyter fram utan ansträngning över ett brett sångregister. Hon ackompanjeras av ett stabilt band som skulpterar fram det typiska kapverdiska soundet, en slags alkemisk formel som resulterar i en fulländad blandning mellan glädje och vemod. Musiken blir till en varm vagga, där Lucibelas röst tar dig till ett paradis som du aldrig vill lämna.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande blockat resterande platser för försäljning. Om direktiven förändras och restriktionerna lättas kring maxantalet besökare, kommer vi att släppa upp fler platser till försäljning.

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : onsdag 6 april
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 260 kr
  • Studerande: 160 kr
  • Medlem Mix Musik: 210 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.