LISA MISKOVSKY – ELJEST

Det blir en nära och varm kväll i västerbottnisk berättaranda, med musiken som nav. För första gången släpper Lisa Miskovsky musik på svenska i samarbete med bl.a. prisade textförfattaren Annika Norlin (Säkert, Hello Saferide).

I sin konsertföreställning ́Eljest ́ tar Lisa Miskovsky med publiken till en glänta i sin del av världen. Naturen har alltid varit viktig för Lisa, som har hämtat mycket kraft från den norrländska myllan.

Liksom i sitt Sommarprat vill Lisa dela med sig av livet, resan och allt runt omkring karriären. Här beskriver hon känslan av att vara den udda fågeln – lite eljest - med två olika kulturer från andra länder i ryggen. Rollspelsnörden som både sportade och spelade musik, men som alltid stod lite utanför gruppen. Det blir en nära och varm kväll i västerbottnisk berättaranda, med musiken som nav.

För första gången släpper Lisa Miskovsky nu också musik på svenska. På nya EP:n samarbetar Lisa bl. a. med prisade textförfattaren Annika Norlin (Säkert, Hello Saferide).

Arrangör:
Monarch Music & Programbolaget i samarbete med MTAproduktion

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : fredag 21 april
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 515 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att spara en bokning för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.