• Speltid: 100 min
  • Arrangör:
  • Kategori:
  • Hemsida: Http://www.palladium.nu

Levande Scen - Trio Wolski & Clara Klingenström - Kommer att fyttas fram till våren 2021

Konserten kommer att fyttas fram till våren 2021. Nytt datum meddelas senare.

Trio Wolskis musik är en mix av traditionella nordiska folkmelodier och egna kompositioner. Genomarbetade arrangemang varvas med fria improvisationer. Hanna Blomberg, fiol, Petter Ferneman, dragspel och Kristian Wolski, cittern, som ingår i Trio Wolski har sin bas i folkmusiken men det har inte hindrat dem från att bryta traditionen och ge konserter utanför den traditionella folk- & världsmusikscenen.

Clara Klingenström är den gotländska popdrottningen som har blivit uppmärksammad för sina ärliga och nakna texter med stark igenkänningsfaktor. Det är indiepop på svenska i sin råaste form. Sommaren 2019 gjorde Clara tv-debut med sin musik i programmet ”Lotta på Liseberg” och har sedan dess släppt flera singlar.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.