• Speltid: 60 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Levande Scen - Trio Wolski -Livestream

Konserten kommer endast att livestreamas utan publik på plats. Dina biljetter återbetalas (ex serviceavgiften) och vi hoppas att du istället vill ta del av livestreamen på:
Palladium Malmö - YouTube
Länken läggs upp på Palladiums hemsida och facebook några dagar innan konserten.
Livestreamen är kostnadsfri och kommer även att ligga kvar efter konserttillfället.

Trio Wolskis musik är en mix av traditionella nordiska folkmelodier och egna kompositioner. Genomarbetade arrangemang varvas med fria improvisationer. Hanna Blomberg, fiol, Petter Ferneman, dragspel och Kristian Wolski, cittern, som ingår i Trio Wolski har sin bas i folkmusiken men det har inte hindrat dem från att bryta traditionen och ge konserter utanför den traditionella folk- & världsmusikscenen.

”Det är inte bara den ovanliga instrument sammansättningen som kommer att få folk att räta upp sig i bänkraderna, materialet är välarrat och välspelat och de har både skit under naglarna och spetsknypplad i arsenalen”
– Magnus Östnäs, Lira (2018)

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.