• Speltid: 45 min
  • Arrangör:
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Lavinne & Rosas Skrädderi - INSTÄLLT!

INSTÄLLT!

I ett litet skrädderi på en central gata i Paris får vi träffa Rosa, hennes mamma Lavinne och alla deras tokiga kunder! Lavinne är jätteduktig på att sy, men liksom många andra föräldrar är hon ofta stressad. Rosa är också ganska bra på att sy - och vill lära sig ännu mer av sin mamma såklart!

Men det blir lätt att Lavinne snor runt med festklänningar och presidentkavajer och inte låter Rosa prova, och man kan ju aldrig lära sig nåt om man aldrig får prova!!! En dag när Lavinne är ute på ett ärende får skrädderiet en beställning, och i ett försök att hjälpa sin mamma tar sig Rosa an uppgiften att färdigställa den - men det går inte riktigt som hon tänkt sig…

Lavinne & Rosas skrädderi är en musikalisk familjeföreställning som främst riktar sig till barn i åldern 6 - 8 år, men välkomnar alla som som är nyfikna på hur en fluffig bluffbuffeldubbelduffel ser ut, och vad som egentligen är ett bra paddnamn! Med mycket humor till tonerna av Edith Piafs kändaste melodier berör handlingen barns rätt att utvecklas, bli lyssnade på och uttrycka sin åsikt.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.