• Kategori:
  • Hemsida: http://www.kulturbolaget.se

Laleh

Från att mest ha varit Hon Den Där Duktiga Tjejen Från ”Jalla, Jalla”, seglade Laleh med rak kurs in i folkets hjärtan 2005. Med det mångfacetterade och oändligt hyllade debutalbum ”Laleh” blev hon Sveriges nya, sympatiska och vida omtyckta popprinsessa. Efter att tidlösa ”Live tomorrow” blivit en tvättäkta dunderhit, började Laleh sälja ut sina turnéer och ta emot floder av priser och hyllningar – Grammis, P3-Guld, Rockbjörnen, you name it. Nu är hon inte ”ny” längre men hon är fortfarande Sveriges popprinsessa och i slutet på januari 2009 släpper hon sitt tredje album. Men redan 14 december släpps första singeln från skivan och redan nu blåser vindarna succé.

Laleh har en gång sagt - ”Det är underligt hur en liten tanke kan växa till en känsla och sen till en låt.” och där andra kreativa människor ibland utstrålar egocentrering och självgodhet, ger Laleh intrycket av att vara en person som tar sin integritet på allvar. Här är det äkta, mänskliga känslor som styr, och ingen, allra minst Laleh, kan värja sig mot dem. Vad som gör Laleh så speciell är inte bara hennes oemotståndliga blandning av vemodiga visor och skarp pop som svämmar över av känslor. En av förklaringarna till Lalehs till synes oändliga framgångar och prisregn beror till mångt och mycket på just hennes sympatiska personlighet.

www.myspace.com/lalehsweden

Datum: 20 mars 2009
Plats: KB, Bergsgatan 18, Malmö
Öppet 20:00-04:00
På scen 21:00
Pris 250:-
Åldersgräns 13 år

Obs! Endast telefonbokning (040-10 30 20) eller köp över disk på Kulturcentralen (S Förstadsgatan 18, Malmö

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.