• Speltid: 90 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.moriskapaviljongen.se
  • Artist / Medverkande: Mona Sahlin, Maria Wetterstrand, Gudrun Schyman, Heidi Avellan

Kvinna och partiledare - samtal med Sahlin, Wetterstrand & Schyman

Kvinna och partiledare - ett samtal om maktens strukturer i Sverige Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Gudrun Schyman sluter upp på Moriska Paviljongen för ett samtal om maktens strukturer i Sverige.

Några av Sveriges mäktigaste kvinnor har klivit av sina partiledarposter och står redo att möta nya utmaningar. Efter succén på Rival i Stockholm har F! Malmö nu äran att få presentera Sahlin, Wetterstrand och Schyman på Moriska Paviljongen för en ny diskussion om maktens mönster i Sverige. Sydsvenskans chefredaktör Heidi Avellan kommer att leda samtalet.

Kom och lyssna på ett unikt och spännande samtal om makt och kön i Sverige. Hör vad tre av Sveriges främsta politiker har att säga om vad som egentligen skedde bakom de politiska kulisserna. Vi ser fram emot att träffa er där!

Insläpp kl 19.00, samtalet börjar 19.30.

Feministiskt initiativ hälsar varmt välkomna!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.