• Speltid: 70 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.konsertspektakel.wordpress.com

KonsertSpektakel med Duo Naranjo-Weurlander

Fem framstående konstnärer från Chile, Finland, Danmark och Sverige skapar och experimenterar med en ny konsertform. En konsertupplevelse som väcker känslor och tankar och lämnar ingen oberörd. Musik, ljus, ljud, bild, film och rörelse sammanfogas till en unik konsert med en ny dimension.

Kompositioner av den kraftfulla och hyllade Duo Naranjo-Weurlander (piano-accordeon) som också agerar på scen.
Regi och koreografi av en av danmarks främsta scenkonstnärer Anders Christiansen som under två decennier framträtt och koreograferat på dom danska och internationella dans- och performancescener.

Ljus, film, foto och scenografi av Ilkka Häikiö som med sin färgstarka ljussättning har skapat fantastiska bilder och stämningar på många sveriges teater- och musikscener. Ljudkompositionerna har skapats av kompositören och musikern Jørgen Teller som är en av de danska pionjärerna inom experimentell ljud och sound.

På scen/kompositions : Duo Naranjo-Weurlander
Regi/koreografi: Anders Christiansen
Ljusdesign/scenbild: Ilkka Häikiö
Soundkomposition: Jørgen Teller


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.