• Kategori:
  • Hemsida: Http://www.palladium.nu

Klassiska Musikskolan

Efterlängtade konserter med Klassiska Musikskolan

Nu är det äntligen dags för konserter med Klassiska Musikskolan! Elever och lärare framför stycken av bl a Mozart, Beethoven, Liszt och Chopin.

Klassiska Musikskolan drivs av pianisterna Håkan Quennerstedt och Johan Reis. Skolan grundades 2013 och har idag ca 180 elever i alla åldrar. Vi erbjuder undervisning i piano, sång, kör, cello, flöjt, klarinett och gitarr.

Vi välkomnar alla, såväl barn som vuxna, nybörjare och fortsättningselever som vill utveckla sina tekniska och musikaliska färdigheter. Skolan är belägen i Hedbergska Husets två grindstugor i Slottsstaden. I denna inspirerande miljö sker undervisning i form av individuella lektioner, gemensamma lektioner, kör och mästarkurser.

För mer information och intresseanmälan www.klassiskamusikskolan.se

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.