• Speltid: 90 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.comediecompagniet.se
  • Artist / Medverkande: Birgit Carlstén, Henrik Valentin, Johan Ohlsson

Kabaré Havsutsikt sökes

"Kabaré Havsutsikt sökes - en sjönära bostadskabaré om att ha sitt på det torra", är en rykande aktuell och musikalisk kabaré om jakten på utsiktsfullt boende, sköna pengar, villrådiga fonder, glittrande hav, om tur och otur som har sin utgångspunkt i boende i Malmö.

I restaurangen på Ribersborgs Kallbadhus spelas denna humoristiska bostadskabaré där jakten på det perfekta boendet i den havsnära staden Malmö spelar huvudrollen.

Den klassiska kabarétraditionen återupplivas genom Henrik Valentins kluriga texter i monologer, dialoger och sånger där kända musikstycken fått nytt och dråpligt innehåll. Här gisslas och skämtas om vikten av att göra bostadskarriär och arbeta sig uppåt i storlek och läge. Men sådant kräver att man har pejl på innehållet i plånboken och på sina konton. Kabarén gör även en nostalgitripp till söndagsmiddag på Köpenhamnsbåtarna, sista flygbåten hem, Kockumskranen men tar även med publiken Bron, Citytunneln, Scaniabadet, Malmö Live.

I restaurangen/caféet på Kallbadhuset serveras både stort och smått som perfekta havsnära tillbehör. Onumrerade platser vid bord. Servering från 17.30

Birgit Carlstén har en gedigen erfarenhet från många kabaré- och musikalscener liksom från olika TV-framträdanden som På spåret.

Henrik Valentin har skrivit en rad av böcker och pjäser, han har gjort flera kabaréer och radioframträdanden.

Johan Ohlsson är med i olika orkestrar som Östblocket och har medverkat som teatermusiker på bl a Operan. Både Henrik och Johan bor numera i Malmö, med respektive utan en aning havsutsikt.

Läs artikel i Lokaltidningen


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.