Foto: Nils Sjöholm

Judy Garland - Karin Grönberg

I år skulle Judy Garland ha fyllt 100 år. Hon, den oförglömliga filmstjärnan med den stora rösten, som tog världen med storm då hon sjöng: "Somewhere Over the Rainbow" i filmen The Wizard of Oz. Vad var det som hände i hennes liv som ledde till att hon fick sjunga på filmduken och hur tedde sig hennes liv efter hennes stora genombrott? I denna föreställning får publiken uppleva några av de mest avgörande ögonblicken i Judy Garlands dramatiska liv.

Sångerskan och skådespelaren Karin Grönberg och jazztrumpetaren Mårten Lundgren är båda stora fans av Judy Garland och vill med denna föreställning hylla den stora filmstjärnans vid hennes 100-årsjubileum. Det hela blir en omtumlande resa kantad av Judy Garlands främsta sångnummer, där publiken får möta stjärnan på scenen, så väl som privat.

Karin Grönberg är en sångerska, skådespelare och organist som skriver sina egna föreställningar. Karin utmärker sig inom chansongenren och har tolkat Edith Piaf i tio år. I höstas hade Karin premiär av sin nyskrivna föreställning MITT FRANKRIKE hos oss på Victoriateatern. I denna föreställning tar hon sig för första gången an en legend som inte tillhör chansonen, Judy Garland.
www.karingronberg.se

Mårten Lundgren är en av Sveriges främsta jazztrumpetare och har hörts på de flesta jazzscener i alla möjliga sammanhang både i Sverige och Danmark. I år är han skivaktuell med sin fjärde skiva: "Going To The Movies". I denna föreställning bjuder han inte bara på sitt trumpetspel utan är även med på scen i sångduetter med Karin Grönberg.
www.martenlundgren.se

På scen:
Karin Grönberg – Sång och agerande, i rollen som Judy Garland samt övriga roller.
Manusförfattare och sceniskt ansvarig

– trumpet och Sång
Aktör och statist, musikaliskt ansvarig

Alice Hernqvist – piano
Andreas Henningsson – bas
Kristoffer Rostedt – trummor

https://www.facebook.com/gronbergkarin
https://www.instagram.com/gronbergkarin

Pris:
Salong 280:-
Balkong 240:-
Salong Student/Pensionär 240:-
Balkong Student/Pensionär 200:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekommenderar Möllans Osts Tapastallrik För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!

 • Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : torsdag 15 september
  Tid : 19:30 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: 280 kr
  • Balkong : 240 kr
  • Salong Student/Pensionär: 240 kr
  • Balkong Student/Pensionär: 200 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.