• Kategori:
  • Hemsida: http://www.jazzimalmo.com

Jonas Kullhammar kvartett

Det säger mycket om Jonas Kullhammar att han fortfarande känns som en frisk fläkt i det svenska musiklivet samtidigt som hans kvartett firar tioårsjubileum. Hos Kullhammarkvartetten möts en klurigt leende Coltrane med en underfundig Rollins i en rejält svängig svängdörr fylld av dieseldoftande urkraft.

Bland många belöningar som har östs på såväl Kullhammar som hans kvartett kan nämnas ett par ”Årets jazzmusiker”, en Django D’or som ”Contemporary star of jazz”, grammisnomineringar samt hyllningar från såväl jazz- som rockkritiker.

Det är alltid ett nöje att få välkomna Jonas Kullhammar till Malmö, så även denna gång. För att fira Kullhammarkvartettens tioårsjubileum med pukor och trumpeter erbjuder vi alla medlemmar gratis entré!

http://www.kullhammar.com

Picknickteater -
gästerna sitter vid cafébord och tar med sig egen mat och dryck

Obs! Om du sitter 1-2 personer vid ett bord, får du vara beredd på att dela bord med ett annat sällskap.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.