• Speltid: 70 min totalt utan paus
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: Http://www.palladium.nu

John Holm

John Holm — en av Sveriges största musiklegender genom tiderna ger sig ut på scenerna igen. Under 70-talet släppte han tre album som ofta benämns bland de bästa som givits ut i Sverige. ”Sordin” (1972), "Lagt kort ligger” (1974) och ”Veckans affärer” (1976).

Därefter har John varit tämligen sparsmakad, 1975 gjorde han sin första turné och exakt 40 år senare, 2015, var det så dags för den andra. Sedan dess har han gjort ett hundratal spelningar runt om i landet och med sig har han en trogen skara som älskat och väntat på hans återtåg.

John Holms egensinniga röst och djupa texter fortsätter att attrahera lyssnare, hans musik är som en blandning mellan singer-songwriter, rock och progg. På SVT Play ligger en dokumentär om Johns liv – ”Det finns så många vägar – en film om John Holm”.

På konserten blir det fullt band: John Holm, sång och gitarr, Jesper Wihlborg, elgitarr, Alex Holm, munspel, Alexander Gunnarsson, bas och Mattias Sjögren, trummor.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

 • Kommentar : Pga Covid-19 är de bokningsbara platserna uppdelade om en och en eller två och två. Välj om möjligt din plats/era platser enligt dessa placeringar om möjligt. Tack för hjälpen!
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : lördag 14 november
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 395 kr
  Platser kvar: Fullbokat

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.