• Speltid: 45 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://kollaborativet.se/
  • Artist / Medverkande: Kollaborativet

Jag är tid, jag är rum

Följ med på en sinnlig upptäcktsresa i ljus, skuggor, speglingar, mjukt, hårt, skrovligt, kallt, varmt och kroppens klanger. Landskap där kroppen och rummet får hitta en egen rytm att andas tillsammans. Rum att utforska, röras vid, förundras av, förändras i och vibrera mot. Ett nära varande i ett förhöjt nu.

Alla är vi kroppar. Kroppen är vår öppning mot världen. Genom upplevelsen av kroppen i världen förstår vi oss själva.

Men alla kroppar fungerar olika och har olika förmågor att ta in världen. Hur kan vi förstå oss själva på nytt och på nytt i mötet med rummet omkring oss?

Jag är tid, jag är rum är ett 2-årigt konstnärligt undersökande projekt som syftar till att söka nya former för scenkonstupplevelser som utgår från de olika förutsättningar som barn och unga med funktionsvariationer har.

Denna sinnliga upplevelsevandring har skapats utifrån en nära samarbetsprocess med barn och pedagoger vid Korrebäckens specialförskola i Malmö.

Från Kollaborativet medverkar:
Marta Cicionesi (scenografi), Lisbeth Hagerman (koreografi/sceniskt förhållningssätt), Chiara Pellizzer (kostymdesign), Erik Rask (ljuddesign och grafisk design), Ellen Spens (koreografi/sceniskt förhållningssätt och projektledning), Casper Wijlhuizen (ljussättning).

www.kollaborativet.se/blogg/
www.facebook.com/kollaborativet
www.instagram.com/kollaborativet www.postkodstiftelsen.se/blog/projekt/jag-ar-tid-jag-ar-rum

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.