• Speltid: 55 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

In the Flesh – SU-EN Butoh Company

I ”In the Flesh” utgör relationen mellan dansarens kropp och objekten själva anspänningen. Var går gränsen för kroppen och var tar världen över? Vår kropp är en levande organism. När blir vi form? Verket inspireras av Mari Anaris starka stengodsskulpturer som definierar scenrummet. De är kroppsliga organismer, med insidan utåt och en glasyr som låter köttet glänsa.

Scenrummet flödar i färgerna rosa, blått och spygrönt. Det kunde vara våra inälvors färg eller flickrummets rosa drömland och oskuldens sfär. Fabrice Bony´s musik är skapad spelandes på stenar; en slags uråldrig ton som är ihopmixade med SU-ENs råa andning- och röstkompositioner.

Under höstens visningar på Dansstationen kommer vi att ha en sittning anpassad till COVID-19. Vi har för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och har en placering med rekommenderad fri yta per person.
Vi kommer att ha numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.