• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – The Tree

THE TREE
Sverigepremiär!
Regissör Sonja Prosenc Land Slovenien År 2014 Längd 90 min Språk Slovenska, albanska Undertexter Engelska

En ensamstående kvinna och hennes två söner har tagit skydd mellan hemmets fyra väggar. De går inte utanför den lilla torftiga uteplatsens murar och den stora blå porten ut i friheten står stum och stängd. Men varför? Vad är det som har hänt?

I tre suggestiva kapitel, utifrån kvinnan och sönernas tre olika perspektiv pusslas historien samman och en skakande familjetragedi uppenbarar sig. En tragedi sammanflätad av sorg, död, blodsband och hämnd men också svindlande kärlek.

__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival med säte i Malmö som för tionde året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från hela världen. Mellan 4-10 april blir det seminarium, samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se/
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.