• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – Step

STEP

Regissör Amanda Lipitz Land USA År 2017 Längd 83 min Språk Engelska Undertexter Inga

Amanda Lipitz hjärtevärmande dokumentär följer en dansgrupp på en nystartad skola i Baltimore som vill främja kvinnor från socioekonomiskt utsatta områden. Dansen har för många blivit en livsviktig grund att stå på som gör att de klarar sin skolgång. Påhejade av sina lärare, tränare, familjer och varandra strävar de efter att vinna ett mästerskap och komma in på college. Djupt insiktsfull, svängig, varm, berörande och inspirerande belyser denna kraftfulla film den sanna meningen med systerskapet.

Visningen presenteras i samarbete med Folkets Bio Malmö / Biograf Panora.

_______________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival med fokus på kvinnliga regissörer från runt om i världen. Årets festival är den 12:e i ordningen och äger rum 9–15 april. Välkommen till samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Biograf Panora och utvalda platser i Malmö. Årets tema är GRÄNSER med ett särskilt fokus på KINA. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.