• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – Mr Gay Syria

MR GAY SYRIA

Regissör Ayse Toprak Land Frankrike, Turkiet, Tyskland År 2017 Längd 88 min Språk Arabiska Undertexter Engelska

24-åriga Husein är från Syrien. Som flykting väntar han i Istanbul för eventuell placering någonstans i Europa. Gift med en kvinna som han har en liten dotter med, bär han också en stor hemlighet: hans homosexualitet. Som ett politiskt och personligt statement bestämmer han sig för att tävla i Mr. Gay Syria. Han vinner titeln och blir inbjuden att tävla om utmärkelsen Mr. Gay World på Malta, så länge han kan få visum. Mitt i allt mörker är detta intima porträtt fyllt av både kärlek, värme och liv.
Hoppet är som alltid, det allra sista som lämnar oss.

Efter filmen blir det samtal i samarbete med Malmö Pride!

_______________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival med fokus på kvinnliga regissörer från runt om i världen. Årets festival är den 12:e i ordningen och äger rum 9–15 april. Välkommen till samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Biograf Panora och utvalda platser i Malmö. Årets tema är GRÄNSER med ett särskilt fokus på KINA. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.