• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – Light Years

LIGHT YEARS
Sverigepremiär!
Regissör Esther May Campbell Land UK År 2015 Längd 90 min Språk Engelska Undertexter Inga

En familj splittrad av en outtalad sjukdom lever någonstans på den brittiska landsbygden. Moira (spelad av den legendariska folkpopartisten Beth Orton) kan av psykiska och fysiska skäl inte längre bo kvar hemma. När deras yngre syster Rose vill åka och hälsa på mamma Moira far hon ingen med sig. Till slut öppnar hon dörren, går ut och försöker hitta dit själv. Till sin mamma men också tillbaka till sin familj.

Esther May Campbells långfilmsdebut är en drömsk, socialrealistisk familjeskildring full av känsla och ett gripande, poetiskt minnestal till en förlorad förälder.

__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival med säte i Malmö som för tionde året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från hela världen. Mellan 4-10 april blir det seminarium, samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se/
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.