• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA - THE LESSON

Program 17 april:
Invigning kl 18.00-19.00
Filmvisning och invigningstal kl 19.00-21.00
Visas även söndag 19 april kl.19.00.

Regi: Kristina Grozeva och Petar Valchanov, Bulgarien/Grekland, 2014, Drama, 105 min, bulgariskt tal, engelsk text.

En lektion om rätt och fel. Nadezhda är engelsklärare på en gymnasieskola/high school nära Sofia. Chockad av att en av hennes elever har gjort en stöldanmälan är hon fast besluten att ta fast och straffa den skyldige. Samtidigt som denna händelse river upp på hennes arbetsplats förändras hennes personliga liv dramatiskt.
På grund av förfallna amorteringar är hon på väg att förlora sitt hus när banken tänker sälja det på auktion. Fast besluten att behålla sitt hus och liv flytande kommer hon att göra allt hon kan för att skaffa fram pengar innan det är för sent. Hennes personliga och professionella liv kommer att sammanflätas allt mer när hon går emot alla de lärdomar hon lär ut till sina elever.

Åldersgräns: 15 år

https://vimeo.com/104753377

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.