• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – FOKUS: TURKIET – Kedi

Regissör Ceyda Torun Land Turkiet, USA År 2016 Längd 80 min Språk Turkiska Undertexter Engelska

Hundratusentals turkiska katter strövar fritt omkring i metropolen Istanbul, utan mänskliga härskare och ägare. I tusentals år har de vandrat in och ut ur människors liv och kommit att bli en viktig del av livet i staden. Katterna i Istanbul lever mellan två skilda världar, varken vilda eller tama står de med ena tassen i katternas rike och den andra i människornas.

Denna unika skildring av Istanbul kommer att charma sig långt in i ditt hjärta och lämna dig med både värme, nya perspektiv och en svårbotad kattförälskelse.

Efter filmen håller Relationsinstitutets Simon Ceder ett samtal med inbjudna gäster om relationen mellan människa och djur i allmänhet - katter i synnerhet.

IFEMA festivalpass gäller för inträde till ALLA festivalens filmer och programpunkter i mån av plats Festivalpass>>

IFEMA – Klippkort (se 4 filmer till priset av 3) Klippkortet kan delas av två personer, med var sitt medlemskort. Klippkort>>


__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival som för 11:e året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från runt om i världen. Mellan 3–9 april blir det samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. Årets tema är FRIHET med ett särskilt fokus på TURKIET. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.