Trophies
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – Dog Lady (Förfilm: Trophies)

DOG LADY
Sverigepremiär!
Regissör Laura Citarella, Verónica Llinás Land Argentina År 2015 Längd 98 min Språk Spanska Undertexter Engelska
I ett egenbyggt spartanskt kyffe i utkanten av Buenos Aires lever en medelålders kvinna tillsammans med en flock hundar och naturens skiftningar som enda sällskap. Genom sommar, höst, vinter och var far vi följa kvinnan och hennes följeslagare i denna nästan meditativt berättade film ackompanjerad av ett magiskt, medryckande soundtrack.
Laura Citarella har tillsammans med Verónica Llinás skapat ett unikt och fängslande existentiellt kvinnoporträtt som vi aldrig har sett det förut.

FÖRFILM: TROPHIES
Världspremiär!
Regissör Sophia Bösch Land Sverige År 2016 Längd 12 min Språk Svenska Undertexter Engelska
I en skog i norra Sverige driver två personer runt, fria utan tyglar eller regler. När en av dem försvinner och den andra stöter på en jägare som kanske verkar lite skum, tar ett spännande vågspel om makt, rädsla och fördomar vid. Vem är det egentligen som sätter spelreglerna?

__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival med säte i Malmö som för tionde året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från hela världen. Mellan 4-10 april blir det seminarium, samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se/
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.